Inte samtliga utav oss innehar råd att har ett bägare gott vin på våra bord vid våra måltider.
Men om det idag vore genomförbart, skulle alla tycka mycket om att förtära till ackompanjemang utav denna dryck.
Vinsasen finns på http://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.
Vin är en dryck som innehar firats sedan urminnes tider.
Det finns handlingar som visar att det bryggdes samt fanns med på favoritlistan allaredan när människan absolut hade lärt sig att odla sin föda.
Denna dryck rekommenderas för konsumtion av män, kvinnor och pensionärer.
Det röda druvvinet speciellt innehar visat ett litet antal exceptionella egenskaper vad gäller att avblåsa åldrande, typ att det innehar många medicinska fördelar om de tas regelbundet alldenstund det är extremt rikt på antioxidanter.
För dem som ej kan inhandla vin, är allt ej förlorat.
Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.
Detta kommentar kommer att visa dig hur man tillverkar detta.
Med lite övning kommer du att kunna göra ditt eget billiga vin som i smak kan tävla med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.
Vad du ska för ditt hemgjorda vin
En halv bägare socker
144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 andel druvsaft och ej har ett litet antal övriga tillsatser
En butelj vari man kan mäta 4 liter vätska
Två-tre reguljära ballonger
Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men du kan använda ditt vanliga kranvatten för att ytterligare avta kostnaderna
Ett stift som kommer att brukas för att göra några hål i ballongerna
Vinjäst. Men om du inte innehar det, kan vanligt bagerijäst fungera också fast smaken blir tyvärr därnäst oxå.
Bese på webben efter att ett bäst vinjäst, de kostar inte flera kronor per färdig butelj.
För färskingar som ska lite mer orientering och assistans, skulle det vara bäst om man se till att du innehar med dej en mätkopp, ett gummiband eller, en tratt och flaskor
Kavla upp ärmarna samt gör dej beredd att göra vin
Ta tratten och häll sedan saften i behållaren.
Häll alla tre burkar (totalt 144 gram) och häll efter i två gånger så mycket vatten.
Om du innehar tre burkar saft, häll sex burkar vatten.
Skaka alltsammans tills blandningen blir helt enhetlig.
Vid denna punkt, tillsätt den hälft muggen socker.
Skaka igen grundligt.
Sockret borde vara helt löst i slutet av blandningen.
Nu tar vi jästen.
Följ instruktionerna, blanda ut jästen enligt instruktioner och få den beredd för bruk.
När jästen är klar, tillsätt också denna till blandningen man innehar och skaka igen.
När detta har slutförts, anknyta du ballongen till mynningen utav behållaren.
Säkerställ att ballongen har ett litet antal hål i sig innan man knyter fast den till mynningen av behållaren.
Det finns ett i synnerhet sätt att knyta ballongen till mynningen utav behållaren.
Det skall vara antagligen producerat och tätt (här kan du begagna band eller gummiband att binda med).
Placera behållaren på en varm plats, vari den ej skall störas på minst en halv dag (12 timmar).
Vid slutet av denna tid kommer du att höra poppande läte utav bubblor.
Detta är ett bevis på att jästen fungerar väl.
När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bli uppblåst med gas som genereras utav jäsningsprocessen.
Så länge ballongen blåses upp är processen verksam.
Du kommer att veta när vinet är färdigt, när ballongen töms.
Ditt vin är klart!
Nu behöver man tappa det långsamt igenom en sil i de flaskor man önskar lagra det i.
Flaskorna ska företrädesvis ha en mörk kulör.
Stoppa in i kylskåpet samt njut efter att av ditt eget vin som kostade nästan ingenting – men det är smaskigt!